بهترین اندیکاتور برای فیوچرز | 5 بهترین اندیکاتور معاملات روزانه Futures

بهترین اندیکاتور برای فیوچرز
زمان مطالعه: 3 دقیقه

معاملات قراردادهای آتی یا فیوچرز، به ویژه معاملات کوتاه مدت، چنانچه ابزارهای تکنیکال مناسبی در اختیار نداشته باشید، می‌تواند طاقت‌فرسا باشد. اما با وجود اندیکاتورهای زیادی که وجود دارند، انتخاب بهترین اندیکاتور برای فیوچرز شاید کار راحتی نباشد. میانگین متحرک، شاخص قدرت نسبی (RSI) و باندهای بولینگر جزو بهترین اندیکاتورهای تکنیکال برای معاملات فیوچرز هستند. این ابزارهای محوری، به تثبیت تکنیک‌های معاملاتی کمک می‌کنند و اجازه می‌دهند تا یک برنامه معاملاتی مطمئن و منضبط متناسب با پویایی بازار را تدوین کنید. با پراپ فرم فانددمکس همراه باشید.

استفاده از اندیکاتورها در معاملات فیوچرز چه اهمیتی دارد؟

بهترین اندیکاتور برای فیوچرز

اندیکاتورهای تکنیکال به مانند ابزارهای ناوبری هستند که توسط معامله‌گران حرفه‌ای در دنیای پیچیده معاملات فیوچرز مورد استفاده قرار می‌گیرند. این اندیکاتورها اطلاعاتی را ارائه می‌کنند که به پیش‌بینی تغییرات قیمت در آینده کمک می‌کنند. این امر به نوبه خود، به معامله‌گران کمک می‌کند تا استراتژی‌های معاملاتی خود را شکل دهند و تصمیمات آگاهانه‌تری بگیرند. اندیکاتورهایی مانند میانگین‌های متحرک و شاخص قدرت نسبی به شناسایی روند کمک می‌کنند و درک عمیق‌تری از پویایی بازار ارائه می‌دهند.

اهمیت شناسایی روند در بازار فیوچرز با میانگین متحرک

اینکه اندیکاتور میانگین متحرک به عنوان یکی از اندیکاتورهای ضروری برای معاملات فیوچرز نقش برجسته‌ای دارد، در درجه نخست، به خاطر توانایی آن  در شفاف‌سازی عملکرد قیمت و شناسایی روندهای واضح در بازه‌های زمانی مختلف است. به عنوان مثال، میانگین متحرک 40 روزه برای تعیین قدرت و جهت یک روند در بازار بسیار ارزشمند است. بررسی اینکه آیا قیمت بالاتر یا پایین‌تر از میانگین متحرک است، می‌تواند نشانه‌هایی از صعودی یا نزولی بودن بازار ارائه دهد.

اهمیت استفاده از اندیکاتورهای مومنتوم مانند RSI در تحلیل بازار

شاخص قدرت نسبی یک اندیکاتور پرکابرد در معاملات قراردادهای آتی است که به دلیل اثربخشی آن در سنجش سرعت و بزرگی جهات حرکت قیمت در میان معامله‌گران حرفه‌ای شناخته شده است. با شناسایی شرایط اشباع خرید و فروش، آر اس آی به معامله‌گران اجازه می‌دهد که حرکات بازار و روندهای بازگشتی بالقوه را بسنجند و به شناسایی نقاط ورود و خروج کمک می‌کند. توانایی این اندیکاتور تکنیکال برای نشان دادن اینکه آیا گاوها یا خرس‌ها کنترل بازار را در دست دارند، آن را برای آنالیز جامع بازار به یک ابزار ضروری تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: استراتژی فارکس بدون اندیکاتور

بهترین اندیکاتور فیوچرز

بهترین اندیکاتور فیوچرز

موفقیت در معاملات Futures اغلب به ابزارهای تکنیکال که یک معامله‌گر استفاده می‌کند، خلاصه می‌شود. در میان تعداد بسیار زیادی از اندیکاتورهای موجود، تعداد کمی از آن‌ها به خاطر قابلیت اطمینان و عملکرد خود برجسته هستند. آنالیز دقیق و به‌کارگیری این اندیکاتورها می‌تواند شانس سودآوری را به طرز چشمگیری افزایش دهد.

  • اندیکاتور نرخ تغییر قیمت (ROC)
  • اندیکاتور میانگین قیمت حجمی وزنی (VWAP)
  • اندیکاتور میانگین متحرک وزنی
  • اندیکاتور OHLC
  • اندیکاتور پارابولیک سار

اندیکاتور نرخ تغییر قیمت

اندیکاتور نرخ تغییر قیمت (Price Rate of Change) که به اختصار ROC نامیده می‌شود، یکی از انواع بهترین اندیکاتور برای فیوچرز است. این اندیکاتور مومنتوم با اندازه‌گیری سرعت حرکت قیمت در یک دوره خاص، اطلاعاتی را در مورد شرایط اشباع خرید یا فروش ارائه می‌دهد.

نرخ تغییر قیمت با منها کردن قیمت یک دارایی در لحظه A از قیمت همان دارایی در لحظه B و تقسیم حاصل آن بر قیمت در لحظه A به دست می‌آید. برای به دست آوردن درصد تغییرات نیز، عدد حاصل را در 100 ضرب می‌کنند. زمانی که رقم حاصل نهایی مثبت باشد، یعنی شتاب قیمت مثبت است و زمانی که منفی باشد، یعنی شتاب قیمت منفی است.

اندیکاتور میانگین قیمت حجمی وزنی

اندیکاتور میانگین قیمت حجمی وزنی (VWAP)، میانگین قیمت واقعی یک دارایی را با فاکتور گرفتن از حجم نشان می‌دهد و به این طریق، دیدگاه وزنی‌تری را ارائه می‌دهد. با استفاده از اندیکاتور VWAP، یک معامله‌گر می‌تواند مقدار نقدینگی و قیمت توافقی خریداران و فروشندگان را به دست آورد. معمولاً معامله‌گران روزانه در بازارهای فیوچرز از این اندیکاتور برای نظارت بر حرکات قیمت استفاده می‌کنند. همچنین، اندیکاتور VWAP اغلب برای معامله‌گران کوتاه مدت بسیار مفید است.

اندیکاتور میانگین متحرک وزنی

میانگین متحرک وزنی (WMA) یکی دیگر از اندیکاتورهای پرکاربرد در معاملات فیوچرز است که معامله‌گران برای شناسایی نقاط ورود و خروج استفاده می‌کنند. این اندیکاتور وزن بیشتری به نقاط داده اخیر و وزن کمتری به نقاط داده گذشته اختصاص می‌دهد. استفاده از میانگین متحرک وزنی برای تعیین جهت روند، دقت بالاتری از میانگین متحرک ساده دارد.

تریدرها از اندیکاتور WMA برای تولید سیگنال‌های معاملاتی استفاده می‌کنند. به عنوان مثال، هنگامی که پرایس اکشن به سمت میانگین متحرک وزنی یا بالاتر از آن حرکت می‌کند، سیگنال می‌تواند نشانه‌ای برای خروج از معامله باشد. برعکس، اگر پرایس اکشن نزدیک به میانگین متحرک وزنی یا پایین‌تر از آن باشد، سیگنال مناسبی برای ورود به معامله است.

اندیکاتور OHLC

اندیکاتور OHLC مخفف چهار واژه Open (قیمت باز شدن)،  High (بالاترین قیمت)، Low (کمترین قیمت) و Close (قیمت بسته شدن) است. از اندیکاتور OHLC می‌توان در انواع تایم فریم معاملاتی در بازار فارکس و فیوچرز استفاده کرد. این اندیکاتور می‌تواند افزایش یا کاهش مومنتوم را نشان دهد. هنگامی که قیمت باز شدن و بسته شدن از هم دور هستند، مومنتوم قوی را نشان می‌دهد و زمانی که قیمت باز و بسته شدن نزدیک به هم هستند، یعنی مومنتوم ضعیف.

خط عمودی بالاترین و پایین‌ترین قیمت برای یک دوره را نشان می‌دهد، در حالی که خط چپ قیمت باز شدن و خط راست قیمت بسته شدن را نشان می‌دهند. کل این ساختار یک نوار (Bar) نامیده می‌شود. زمانی که قیمت بسته شدن بالاتر از قیمت باز شدن باشد، رنگ این نوار اغلب سیاه است. وقتی قیمت بسته شدن زیر قیمت باز شدن باشد، نوار اغلب قرمز رنگ می‌شود.

بیشتر بخوانید: معاملات فیوچرز چیست؟

اندیکاتور پارابولیک سار (PSAR)

PSAR یک نوع اندیکاتور منحصربه‌فرد است که یک منحنی سهموی از نقاط را در نمودار شما ایجاد می‌کند. این نقاط بر اساس حرکت یک دارایی در بالا یا پایین قیمت ظاهر می‌شوند. زمانی که روند تغییر می‌کند، محل قرارگیری نقاط به طور ایده‌آل تغییر می‌کند.

به عنوان مثال، اگر PSAR بالاتر از قیمت شما باشد، می‌تواند نشان‌دهنده حرکت صعودی در پرایس اکشن باشد و فرصت خرید ایجاد کند. برعکس، اگر این نقاط از پایین شروع شده و به سمت بالا حرکت کنند، این یعنی حرکت نزولی و ایجاد فرصت فروش بالقوه. معامله‌گران از اندیکاتور PSAR برای کمک به درک آسان موقعیت‌های با نوسانات بالا در بازار استفاده می‌کنند. توجه داشته باشید که اندیکاتور PSAR می‌تواند تا حدودی عقب‌افتادگی داشته باشد.

بهترین اندیکاتور futures

سخن آخر

معاملات فیوچرز می‌تواند با ریسک قابل توجهی همراه باشد و برای همه سرمایه‌گذاران مناسب نیست. بهترین اندیکاتور فیوچرز اندیکاتوری است که با توجه به استراتژی معاملاتی شما تعیین می‌شود. صرف نظر از نوع معاملات یا اندیکاتورهایی که استفاده می‌کنید، استراتژی معاملاتی بیش از هر چیز در موفقیت شما نقش دارد. با وجود این، معامله‌گران حرفه‌ای از برخی اندیکاتورهای تکینکال پرکاربرد برای افزایش شانس سودآوری در معاملات فیوچرز استفاده می‌کنند. از پنچ بهترین اندیکاتور فیوچرز، می‌توانیم به اندیکاتور نرخ تغییر قیمت، اندیکاتور میانگین قیمت حجمی وزنی، اندیکاتور میانگین متحرک وزنی، اندیکاتور OHLC و پارابولیک سار اشاره کنیم.

سؤالات متداول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *